skolan suger


 • 09:59 12 Mar 2007

  Inactive member

  eller jav vill ha bra kretik om den är bra snälla:D

 • 17:36 31 May 2007

  Inactive member

  [citat]Ingen skola=Inget jobb=Inget liv[/citat] Säger väl det mesta. Visst suger skolan ibland, men det är inte förrän man har slutat den som man inser hur mycket den betyder... Tänk efter och se hur mycket du hade kunnat utan skolan som du kan idag. Jag ångrar att jag inte la ned mer energi i gymnasiet.

 • 13:52 30 May 2007

  Inactive member

  Beror på vad det är som stör en i skolan så kan den suga, jag tycker att skoolan är en bra kunskapskälla och det är DU som gör den till en bra skola, inte skolan gör dig! Tänk på de som betalar för skolan och här sitter folk och gnäller om att de inte tycker om skolan, skärpning folk!

 • 18:01 30 May 2007

  Inactive member

  asså jag e duktig i skolan (det menar jag, vi snackar om MVG) men åndå tycker jag att skolan suger fett, fast jag går i världens finaste skola...jag gillar inte skolan (hata skolan era gnagare):D

 • 16:39 30 May 2007

  Inactive member

  Asså, igentligen om du aldrig hade gått i skolan? skulle du inte ha ett tråkigt liv? Tänk dig vilken nytta man igentligen har nu med språket? Eller matematik? Jag menar om man ska skriva ett brev till nån man tycker om? [Jaa, nu tackar vi skolan för svenskan] Resa utomlands? [Jaa, nu tackar vi engelskan] Sälja och köpa saker [matematik] Men javisst, skolan kan ibland suga hårt, speciellt när de finns folk som går runt och drygar sig "gäng" "rasister" jaa

 • 18:02 30 May 2007

  Inactive member

  [citat]asså jag e duktig i skolan (det menar jag, vi snackar om MVG) men åndå tycker jag att skolan suger fett, fast jag går i världens finaste skola...jag gillar inte skolan (hata skolan era gnagare):D[/citat] Vilka betyg man har beror oftast på läraren. Vissa, som faktiskt är duktiga, får kämpa för att få exempelvis VG i nått ämne medans en annan får MVG utan att vara duktig på riktigt. Jag vet inte hur du är och vilka sorts lärare du har, men jag tycker iaf att lärarna är väldigt olika och mycket, nästan allt, hänger på dem. |)

 • 15:28 30 May 2007

  Inactive member

  Ingen skola=Inget jobb=Inget liv

 • 23:43 29 May 2007

  Inactive member

  [citat]eller jav vill ha bra kretik om den är bra snälla:D[/citat] man lär sig något får kompisar...osv det finns nackdelar men också fördelar:D

 • 16:31 30 May 2007

  Inactive member

  Visst kan det kännas så emellan åt, så är det nog för alla. Helt ok att vara skoltrött eller för den delen tycka illa om skolan om det finns skäl till det. Något du däremot inte har rätt till är att låta det gå ut över ditt liv, din utveckling, din utbildning, din framtid. Så även om det är tufft så se till att kämpa för annars kommer du bara lida av det i framtiden om du inte har gjort ditt bästa. Sist men inte minst så kan man ju lära sig att stava i skolan också ;-)

 • 16:35 30 May 2007

  Inactive member

  det ska bli så djävulskt skönt med lov. är juh bara 11 dagar elr nått sånt kvar. :D vad ska alla hittapå då? Jag funderar på att dra till Finland i slutet av Juni. Har släkt där. :) sen vara med polarnaoch pojkvännen. Hoppas tiden stannar mitt i alltihop!!!!

 • 14:21 30 May 2007

  Inactive member

  Skolan ska få vara valfri tycker jag så folk ska få lägnta till att gå till skolan

 • 18:14 30 May 2007

  Inactive member

  Det är inte skolan som suger, det är de som säger det åsikter som suger. Vi ungdomar i Sverige som säger sådant är extremt bortskämda. Tänk dig hur många i u-länder som ligger i t.ex. afrika och asien som nästan skulle kunna dö för den utbildning vi får. Vi har grundskolan som är obligatorisk och gratis, sedan gymnasiet som är frivilligt men även det gratis. Dessutom kan vi vidareutbilda oss på högskolor och universitet, som är vad jag vet gratis. Varför är utbildningen i Sverige gratis? Kanske för att staten inte vill ha en massa outbildade invånare som inte kan få ett jobb och istället jobbar svart. Kanske också för att ha ett mer jämnställt samhälle? De flesta blir skoltrötta någon gång under skoltiden. Jag kommer ihåg hur glad man var över att få komma tillbaka till skolan efter loven och hur glad man var varje dag man skulle gå till skolan. Well, den skolglädjen försvinner för de flesta någon gång i låg- eller mellanstadiet. Men att säga att skolan suger är enligt mig extremt otacksamt. Var glad för att du inte jobbar fjorton timmar om dagen på ett majsfält för extremt låg lön istället.


Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.
Inlägget är rapporterat! ×
Du måste vara inloggad! ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen ×