känslor otrohet och svek

2 röster
5199 visningar
uppladdat: 2008-03-27
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Hej jag heter Petter, jag är en vanlig kille på som nu 15 år, låt mig berätta om mitt liv som jag kommer berätta mycket om otrohet och svik….

Låt oss börja när jag var 4,5 år gammal.

En vacker solig dag går jag och några vänner till en kiosk bredvid mitt hus, mitt hus var inte särskilt snygg det var väldigt gammalt och väldigt sliten rätt utsagt vi var inte heller särskilt förmögna och jag var inte alls mogen som de flesta sade och jag var aldrig mogen när jag talade med tjejer jag blev bara helt röd som en tomat jag och mina kompisar som hette Tomas, Viktor, Kasper och Linnea var mina bästa kompisar där vi bodde. Min familj består av pappa Spigen, mamma Hanna, min lilla syster Joanna, och min lilla bror Martin.som jag skrev var det en vacker dag, jag och mina vänner gick och köpte glass till kiosken i kiosken satt en gammal tant som alttid var väldigt snäll hon visste att mina föräldrar inte hade så mycket pengar så hon bjöd mig ibland, jag tog en strut med choklad på, jag bara älskar choklad de andra tog vanliga ispinnar de heter clippo . Alla har jo olika smaker .

Det var den dagen som förändra alltihopa pappa kom hem sent på kvällen hans min såg ut som om någon dog han sade till mig att jag skulle gå till mitt rum för att han måste prata med mamma, som att jag lyssnar på mina föräldrar gick jag upp på mitt rum och satte på tvn och tänkte längre inte på det .

Följande morgon vaknar jag och jag ser pappa, mamma packa alla saker i flyttkartonger, jag kände att vi måste flytta. Jag visste också att även om jag skrek eller slog skulle det inte hjälpa jag gick in tillbaks till mitt rum och satte på tvn, då kom mamman in hon sa att hon är väldigt ledsen men vi måste flytta hon sa att vi måste flytta långt bort från farmor, mormor, så det var synd, jag börja gråta, jag grät en längre stund då kom pappan också in kramade om mig och sade du får ett större rum, du för nya kompisar, jag skrek rakt ut jag vill inte ha nya kompisar jag vill ha de jag har ,jag vill stanna .

Ett halvt år senare …
landet vi flytta kallades Sverige, från början tyckte jag allt var väldigt äckligt, dåligt och allt vi flytta in i ett hög hus stor skillnad om vi spolar bakåt lite, jag bodde i ett hus kanske inget fint hus men det var i alla fall ett hus och inte ett hög hus, som pappa sade fick jag ett större rum den var gigantiskt dubbel så stor som min allt var bra eftersom jag visste att vi aldrig kommer komma tillbaka så det var över . Jag börja på dagis sen börja jag skolan sen föddes min syster det var då när jag var nästan åtta år .
vi flyttar oss 4 år senare …

jag är nu 12 år gammal vi flytta i ett hus för omkring två års sedan ett fint hus med bastu allt lyx man vill ha, det var då jag blev kär för första gången, jag kunde inte jobba, inte heller äta eller dricka jag tänkte bara på henne hon hette Ellen hon var blondin hon hade blåa fina ögon hennes kropp var så fin hon gillade att sjunga, hon sjöng så fint hon gillade också att dansa det var väldigt pinsam situation jag sprang upp för trapporna i skolan jag såg henne bara inte, jag ramla på henne alla skrattade runt mig jag reste på mig och sade förlåt det var inte meningen senare under dagen var jag lite blyg eller någonting annat, jag vet inte men jag var i alla fall medveten att hon aldrig kommer att vara min tjej längre . min kompis kom till mig jag vet inte varifrån han kom men skit samma, han sade att gå fråga Ellen om chans jag blev röd om ansiktet men varför inte jag gick fram till henne hon stog där med sina vänner och pratade jag sade till de att jag vill säga en sak till Ellen dom gick iväg jag frågade chans, hon sade ja. Jag blev överlycklig jag förde min tunga in i henne och vi hångla ett litet tag .
Jag var lycklig tills den dagen hon gjorde slut från början var jag väldigt ledsen men sedan gick det över och jag började tänka att det gick väldigt lätt att bli ihop så jag dejtade en tjej jag tyckte var snygg . Det var lättare en förut, tjejer bara kom hit och dit det var skön känsla. Men efter ett tag blev det roligare att dejta två utan att tjejerna visste om det sen blev man slagen och det blev inget av det men dag tänkte jag till en annan strategi att bli ihop med många tjejer genom fina dikter sen fick man gå på bio eller på pizza och säga vad man tycker om henne, som – du är min enda en det är du jag älskar mest av allt eller någonting annat .

Efter år …
När jag blev tretton förstog jag att det var fel alt jag gjorde och sade till de att jag playea de och att jag älskade de aldrig utan bara sade för att göra er galna eller förälskade i mig det var trist jag blev slagen förlora mina tjejkompisar alla hatade mig även killarna som också gjorde som jag kanske inte lika brutalt som jag , men på något sätt typ samma . För att jag sade till tjejerna att mina kompisar gjorde också det mot er så jag förlora några kill kompisar trist men sant. Jag reste på en språkresa till England, jag träffa snygga spanjorskor och gjorde samma skit bara att de gjorde ingen stor grej av det för att jag inte inte var ihop utan bara flörta och blev ihop med bara en, hon var ett år äldre en jag, men det spela ingen roll det är bara kärlek som räknas inte längden, åldern eller om man är handikappad eller inte utan bara kärlek. Man kärlek finns jo inte ibland händer det men det är en på 1000 stycken som får den lyckliga kärleken livet ut. Min kärlek med en spansk varade inte heller långt, jag var på språkresan i te veckor och det visade sig att hon hade en annan kille hon playa, mig – (hon var i alla fall bra att hångla)hehe.
Hon svek mej med andra ord . Hon berätta att jag är den enda ingen annan det är ingen stor grej därför att jag gjorde samma sätt förut . Men så lät lurad är jag inte eller kanske kan man säga sviken. Hon svek mig och vad ska jag hänga mig för det eller ska jag dränka mig i sjön, skjuta en kula i skallen på mig . Nej, inget av det var bara en tjej det kunde vara tvärtom jag kunde har gjort samma skit.
Det som jag vill säga med det hela är att låt är inte luras av partnern det finns olika människor från början verkar hon/han snäll och sedan lurar hon bara dej med kanske bara en replik – du är den vackraste jag vet av dem alla jag kände, mitt hjärta tillhör bara dej .
Så att lita på någon måste man ha styrka för känslorna måste vara starka för andra personen annars kan kärleken spricka som en bubbla om ni vill någonting eller inte heller litar på sin partner så säg till berätta för honom/henne hur det ligger till så att inte såra partnern eller att han/hon sårar dig dina känslor .

Tro inte att det finns en verklig sann kärlek för att någon gång under livets gång kommer bubblan att spricka och alla dina känslor kommer förändras till svik och hat.liv

Här är 5 min kärleks dikter:
1.100 kyssar i den morgon, plus 2 till den frukost, plus 2 för senare på där och tillbaka, men denna allt gånger 2 på den sympatisk början av dag.

2. Men när den stund kommer av separering, låt oss titta i ögon ...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: känslor otrohet och svek

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

  • Inactive member 2008-10-11

    bra berättelser och analys

Källhänvisning

Inactive member [2008-03-27]   känslor otrohet och svek
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=9515 [2020-10-24]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×