DreamHack Winter 2007

1 röster
3791 visningar
uppladdat: 2007-11-28
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Observera att artikeln nedan skrevs av mig undet min APU på Lunarstorm inför DreamHack Winter 2007, då Lunarstorm skulle finnas på plats.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nästa helg är det dags för DreamHack Winter, årets data händelse och självklart kommer vi från Lunarstorm att vara på plats och bjuda på massa kul i vår monter.

- DREAMHACK HISTORIA -
DreamHack är världens största demo- och datorfestival och arrangeras årligen i Elmia, Jönköping, två gånger varje år (en gång på sommaren och en på vintern). Det började med en kompisträff i en källarlokal i Malung och några år senare skapade arrangörerna Martin Öjes och Kenny Eklund en offentlig datorträff i skolans matsal under namnet DreamHack och sedan 1994 har det fortsatt. Datorträffen blev större och 1997 bokade dem in sig på Kupolen i Borlänge, där man radade upp datorplatser på en fjärdedel av mässgolvet. År 2000 hade DreamHack 2500 deltagare och Kupolen blev fullsatt. Därför flyttade man året därpå eventet till Elmia, Jönköping. Det året, 2001 deltog dubbelt så många än det tidigare året och blev klassat som världens största datorfestival med över 5000 deltagare. Sen dess har DreamHack bara blivit större och större för varje avklarat event och är än idag Världens absolut största lan, datorfestival och demoparty! Förra vintern checkade 10638 personer in, vilket är rekordet hittills. När du hör ”Rock On” från stora scenen släcks lamporna i taket och DH startar, PÅ RIKTIGT!

- FINNS ATT GÖRA PÅ DH -
DreamHack pågår under fyra dagar och där möts tusentals personer med samma intressen och ägnar sig åt allt en dator kan tänkas göra. Bland annat spel, programmering, film, musik, design och så vidare. Dem arrangerar även en del turneringar som alla deltagarna kan delta i, tävlingar och en och annan överraskning. På stora scenen i D hallen är det alltid full fart med framträdanden, tävlingar och föreläsningar.

Inne på DreamExpo ställer olika företag ut sina produkter och där kan man provspela nya coola spel, lyssna på föreläsningar, utmana polarna i tävlingar eller varför inte köpa prylarna man alltid drömt om.

Lunarstorm kommer vara på plats och ha en alldeles egen monter där du kan slappna av och ladda batterierna i vår vitaminbar innan du drar igång nästa spelrunda. Vi kommer ha ett film/spel tält och en grymt mysig launchdel med soffor och några puffar där du och dina polare kan ta och hänga en stund. Men det är mer än så, du kan också utmana polarna på en runda i något av Lunarstormspelen, på kvällarna finns det även möjlighet att krypa in i vårt mysiga filmrum och koppla av en liten stund med ett avsnitt av en skön, kul serie. Medlem eller inte, logga in på lunar på plats och få en fin giveaway. Du får inte missa Lunarpatrol som överraskar inne i lokalen med radiostyrda bilar, walkie-talkies mm. Dessa hjälper dig med att på ett kul sätt föra över en förfrågan om t ex. en date till tjejen på rad 11.. och lite annat.

- TIPS -
Glöm inte sovsäck och liggunderlag, du vill inte sova på betonggolv. Lämna inte dator på när du går iväg en längre stund, dina polare kommer garanterat göra något bus med din d...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: DreamHack Winter 2007

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Liknande arbeten

Källhänvisning

Inactive member [2007-11-28]   DreamHack Winter 2007
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=8863 [2020-12-01]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×