Terese är fet

2008 visningar
uppladdat: 2007-04-20
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Terese åt en semla tidigare idag. Under veckan har hon ätit chips, godis, cheescake, mer chips och mer godis. Men nästa vecka ska det bli annat. Då ska hon skära ner på alla sötsaker och på all läsk!
Det där har Terese lovat sig själv många gånnger förr. Senast för två veckor sedan. Men varje gång hoppas hon på att nu ska det bli annorlunda, nu jäklar! den här gången ska det fungera! Men det fungerar aldrig. Aldrig aldrig aldrig.

Terese väger inte särskilt mycket, så hon behöver egentligen inte oroa sig för vad hon äter. Många talar om för henne att hon nästan är för smal och att hon kanske borde äta mer? Terese hade faktiskt gått ner i vikt istället för ökat i vikt de senaste tre åren, men det var bara ett drygt kilo, så det gjorde inget tyckte skolsköterskan. Fasen, tänkte Terese. Hon vill inte väga de få kilo hon väger, hon vill väga mindre. så lite som det går. I alla fall nästan.
För det spelar ingen roll vad de andra säger, eller vad hon själv säger för den delen, Terese kommer alltid vara tjock. Fet. Alldeles för stor. Det spelar ingen roll att hennes midja är timglasformad när allt hon ser i spegeln är en fet kossa som aldrig kommer bli älskad.

Terese drömmer ibland om att sluta äta. Ja, hon önskar ibland att hon hade någon form av anorexia. Det är helt sjukt, och det vet hon, men hon kan inte låta bli att fantisera om hur det skulle vara att vara så smal. Så liten. Nästan som en fågel. Men Terese skulle aldrig klara av att få anorexia. Hon har inte den diciplinen. Om hon vet att det finns chips i skafferiet så bara måste hon gå dit och ta lite. Samma sak gäller om det finns glass i frysen.

Terese åt en semla tidigare idag. Nu skäms hon, och hon kan riktigt känna hur hela hon sväller och bara blir fetare och fetare. Hon önskar att hon kunde sluta äta alla dessa sötsaker. Men nästa vecka, då ska det minsann bli ändring! Nu ska hon skärpa sej! Den här gången ska det bli annorlunda, och så fort snön försvinner ska hon ut och springa minst tre gånger i veckan!!
Yeah, right... Vi får väl se hur länge det håller.

Terese hatar sig själv. Efter varje måltid blir hon arg på sig själv och vill slå sig själv hårt i ansiktet för att hon åt alldeles för mycket. För det var vad hon gjorde, hon åt för mycket. Det spelar ingen roll att hon måste köpa kläder i mindre storlekar numera, hon äter i alla fall alldeles för mycket och hon blir bara fetare och fetare.
Anledningen till att hon måste köpa mindre kläder är dessutom inte att hon blir mindre, utan att kläderna blir större. Så det så.

Terese är fet. Terese är tjock. Terese är alldeles för stor,...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Terese är fet

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Liknande arbeten

Källhänvisning

Inactive member [2007-04-20]   Terese är fet
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=7975 [2019-01-16]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×