Det konstiga huset

1 röster
4381 visningar
uppladdat: 2006-11-08
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Det konstiga huset

Det var en gång ett konstigt hus som fanns mitt ute i skogen. Ingen visste någonting om huset, fast varje år uppnas en väg till huset som stängs när dan är slut. En gång när en familj som hette Hermanson som bestod av Lisa, Peter, Åsa och Bengt, när dom åkte in på vägen såg dom ett hus som bara kom längre och längre bort. Fast sen när dom kom fram såg nybyggt och konstigt ut. Men på andra sidan av huset var det mörkt och regnade. Dom såg nått litet hoppa i gräset, som sen försvann bakom huset. Dom såg att saken tappade nåt, dom gick fram och tittade, det var ett svärd med blod på. Frun i familjen ringde polisen, men när hon skulle ringa kom någonting och drog henne in i skogen.
Man kunde inte se in i skogen, för det var som en tavla. När Peter vände sig om såg han att Åsa var borta. Precis när han såg det hördes ett ljud från huset. Från ett fönster såg man ett monster med kniv som hugg nått, det ”SPLÄCHADES” på fönstret. Samtidigt hörde man några som skrattade. Lisa gick in i huset. När hon var inne i stängdes en port bakom henne. Då sprang Peter och Bengt dit och försökte öppna. Lisa gick längre in i huset då nåt klumpigt sprang efter henne, hon hoppade ut igenom ett fönster, på den mörka och regnande sidan. Bengt och Peter sprang dit fast det var som ett kraftfält ivägen. Lisa började skrika när hon såg en svart varelse, den svarta varelsen sa ”KOM KOM” hon gick till de svarta varelsen. Varelsen släpade Lisa i huset. Peter försökte klättra upp på taket, men när han klättrade drog Åsa in honom i huset. Bengt som var på marken la sig och sov. Peter hittade ett laboratorium. Följde efter då sa Peter ”kan du vakta så att ingen kommer” okej. Åsa såg ett monster i trappan som släpade Lisa. Åsa sa titta Peter såg också monstret. Han kastade en flaska med nåt slemt i när flaskan träffade monstret smälte det. När dom såg att monstret försvann tog dom alla flaskor med samma sl...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Det konstiga huset

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

  • Inactive member 2006-11-08

    Coolt

Källhänvisning

Inactive member [2006-11-08]   Det konstiga huset
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=7056 [2021-06-14]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×