Människan och naturen

3628 visningar
uppladdat: 2006-10-23
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Bilar är mycket nödvändiga i dagens liv. Att köra bil vill alla göra, men är det många som bryr sig om vad bilar kan orsaka luften med sina utsläppta avgaser?

Industrin och jordbruket är också viktiga för människans liv, men kan människan överhuvudtaget leva utan att smutsa ner både luften och vattnet. Sjävklart kommer svaret att vara nej!Vi lever ett snabbt liv. Alla vill göra sina sysslor fort för att hinna koppla av lite efter ett hårt arbete eller efter skolan, men troligtvis hinner vi inte göra det. Skälen kan variera från person till person. Det visar att människan vill leva ett liv där allt går jättefort. Trots att människan lyckades bygga en bil, kunde hon inte hitta en miljöpassande lösning på hur man kan förminska avgasutsläppen. Och det är tyvärr inte bara bilar som släpper ut giftiga avgaser utan också stora båtar.

Industrin är väldigt viktig för ett land där man vill höja landets tillgångar. I början av 1900-talet kom industrin att bli landets främsta resurs. Man började tillverka användbara produkter. Industrin kom till den punkt då man inte kunde leva utan den. Ända till idag har man stor nytta av industrin. Men olyckligtvis släpper man industrin ut den smutsiga luften och ofta smutsar ner vattnet.

Hur ska man kunna undvika det här? Det går bara inte att unvika. Jordbruket är en viktig punkt i vårt liv. För många år sedan försörjde människan sig genom att arbeta inom jortbruket. Jordbruket kanske inte smutsar ner luften som det gör med vattnet.Allt detta leder till att livet gradvist blir svårare för natur. För att människan ska kunna leva som hon vill, måste hon fortsätta leva genom att använda sig av t.ex. bilar, industrin etc. På det sättet kväver vi vår sköna natur.

Jag själv tycker att människan ofta tänker själviskt. Att sluta köpa bilar, bruka jord eller också jobba inom industrin är inget bra idé och tänka på, men man kan ju förminska användningen av dessa resurser. Exempelvis bilar som släpper ut avgaser i mindre mängder. Inom jordbruket kan man hälla ut smutsigt vatten på sådana platser långt bort från rent vatten. På det sättet ska vattnet förbli rent så länge vi tar hand om det. Industrin är väldigt svår att avhålla sig från. Men tack och lov kan man genom teknologin tillverka sådana maskiner som är väldigt moderna och som samtidigt förminskar avgasutsläpp och kanske kommer den dagen då vi utvecklar och uppfinner n...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Människan och naturen

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

  • Inactive member 2008-01-21

    Bra skrivet ^^

Källhänvisning

Inactive member [2006-10-23]   Människan och naturen
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=6934 [2020-07-04]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×