Betta på sport - Saker att ha i åtanke

3189 visningar
uppladdat: 2018-08-21
Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete

Bettar du på sport?

Ibland när man pratar om betting kan vissa av termerna som används vara svåra att förstå sig på. Man skulle kunna säga att bettingvärlden har sitt egna lilla språk. 

Är du nybörjare i bettingvärlden? - Saker att tänka på 

Det är viktigt att du väljer rätt spelbolag om du som ny spelare ska ge dig in i bettingvärlden. Eftersom du kommer placera satsningar med dina egna pengar är detta av största vikt.

Här kommer några av de viktigaste aspekterna att ha i åtanke när man ska välja vilken bettingsida man ska registrera sitt konto på: 

Simpelt interfaceDet är viktigt att välja en bettingsida som har ett enkelt interface som är lätt att navigera.

KundtjänstKundtjänsten är av största vikt när du väljer vilken bettingsida du ska registrera dig på, speciellt som nybörjare eftersom det garanterat kommer dyka upp en hel del frågetecken under din första tid som ny spelare.

BetalningsmetoderAtt bettingsidan har ett brett utbud av betalningsmetoder är även det viktigt, vissa spelare är inte bekväma med att lämna ut sina kreditkortsuppgifter på bettingsidor. Då är det bra om sajten du registrerat dig på erbjuder betalningsalternativ som till exempel Skrill eller Neteller.

Bästa oddsAtt bettingsidan ska erbjuda bäst odds är en självklarhet för de som sysselsätter sig med betting på nätet.

Bonusar och kampanjerSom nybörjare är det såklart bra med generösa välkomstbonusar, dessa kan komma som ett gratisspel, en matchad insättning eller spelkrediter. Dessa gör att du kan öva, analysera och betta utan att riskera dina egna pengar.

OmsättningskravAtt undersöka omsättningskraven som nybörjare är inte speciellt vanligt. Dock är detta ett viktigt område att kontrollera när du ska välja vilken bettingsida du ska registrera dig på.

RykteSlutligen, bettingsidans rykte. Att undersöka en bettingsidas rykte kan ofta vara ganska svårt eftersom ryktet skapas av spelarna. Säg till exempel att en spelare lagt en satsning på ett live-event och oddset sjunker precis innan satsningen gått igenom, då får vi en besviken spelare som med all säkerhet inte kommer skriva positiva saker om just denna bettingsida.

Att ha koll på sin bankrulle

Bankrullen som det så fint kallas är det totala beloppet du avsatt för att betta med. Lägg ner tankarna om snabba pengar, det slutar nästan aldrig positivt. Istället bör du se långsiktigt på dina satsningar. Om matchen du tänkt betta på är en hyffsat säker match bör du ej satsa mer än 5% av ditt betting-kapital, är matchen halvsäker kan du satsa mellan 2-3% och om det är ett långskott bör du inte satsa mer än 1% av ditt totala betting-kapital. Detta är generella normer och är rekommenderade för dig som tänkt börja betta på sport. 

Vanliga fel - Saker att undvika

Ett fel som många nybörjare ofta gör är att de satsar på hur de tror att matchen ska sluta istället för att analysera matchen grundligt och se vad de olika resultaten ger för utdelning. Men även att man bettar med hjärtat, alltså att man satsar på sitt favoritlag istället för att satsa

på det bättre laget. Denna typ av satsning slutar ofta smärtsamt, kanske inte i hjärtat men i de flesta fall får ditt spelkonto hantera smärtan.  

Bry dig inte om experternas råd

En sak som är av största vikt om man tänkt börja med betting är att inte använda sig utav några som helst "

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Betta på sport - Saker att ha i åtanke

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Liknande arbeten

Källhänvisning

Matt Brown [2018-08-21]   Betta på sport - Saker att ha i åtanke
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=60379 [2019-04-18]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×