Payson AB (betalningslösningar)

2 röster
4308 visningar
uppladdat: 2018-04-05
Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete

Payson är i grunden ett svenskt bolag som lanserades 2004 och levererar betalningslösningar till privatpersoner och företag på nätet. Man riktar mestadels in sig på internetbaserade företag så som nätbutiker samt internetcasinon.

Avgifter och kostnader
Att ha ett Payson konto är helt kostnadsfritt och det kostar heller inte något att starta ett sådant. Payson debiterar däremot kostnader på transaktioner som du gör som kund.
Att göra ett uttag kostar 3 svenska kronor och att göra en insättning kostar 3kr +3% enligt uppgift på cashaut.se. Övriga transaktioner som exemeplvis att fylla på sitt Paysonkonto är kostnadsfria.
Du kan även använda payson som fakturalösning, för fullständig prislista kan man besöka Paysons officiella hemsida.

 

Fördelar med Payson

En stor fördel med att använda Payson är att du inte bara kan göra betalningar utan även ta betalt på ett smidigt sätt. Du kan skicka pengar i realtid och undvika väntetider - vilket underlättar om du exemeplvis ska betala för en auktion på nätet. Detsamma gäller om du agerar säljare på exemeplvis Tradera.

Om du däremot säljer varor som tillverkas efter beställning kan du även ta betalt i efterhand eller med en viss fördröjning, du har möjligheten att välja detta själv.

Payson Garanti

Paysons mål är att man betalar säkert på nätet och därav har man man skapat en garanti som skyddar både säljare som köpare, framförallt om man handlar med dyrare varor som kan betyda en större bedrägeririsk. Man skryter med att över 100 miljoner kronor har överförts med tjänsten säkert tack vare just denna garanti. Denna garanti fungerar som så att köpesumman är låst för säljaren fram tills dess att köparen har bekräftat att denne har mottagit varan i den utlovade standarden och du kan enkelt följa processen i ditt Paysonkonto.

¨Enkla och trygga betalningar på nätet¨

Är vad deras slogan säger och det är ett motto som man lever upp till genom att erbjuda transaktioner som säkrasd med 3D-secure teknik med 128 bitars kryptering. Man har även fått metoden certifierad av säkerhetsbolaget Trustwaves.

Kort historia

Payson AB startades redan 2004 och ingår i SVEAkoncernen med Svea ekonomi som moderbolag. Enligt uppgifter från Payson är man idag Sveriges största aktör inom person till person betalningar med över 1 miljon användare i Sverige. Inom E-handel har man tagit stor plats på marknaden och samarbetar med de största aktörerna som bl.a. Fyndiq och Tradera som vi nä...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

https://www.payson.se https://cashaut.se/ https://www.wikipedia.org

Kommentera arbetet: Payson AB (betalningslösningar)

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Liknande arbeten

Källhänvisning

Tomek Fikas [2018-04-05]   Payson AB (betalningslösningar)
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=60276 [2018-12-18]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×