Avslutningstal när vi tar studenten

4 röster
15875 visningar
uppladdat: 2003-08-23
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Hej mina vänner! Här står vi nu suktandes att få springa ut genom den där dörren.
Vi vill alla hoppa på våra flak och åka skrikandes igenom stan, glada för att vi har tagit studenten! Vi har en förhoppningsvis varm och skön sommar framför oss. Men sen då? Vad händer sen? Kanske ska ni plugga vidare i höst? Men ni som inte funderat på det, vill ni jobba på ICA resten av livet? Tycker ni inte att det är dags att börja tänka på framtiden?

Vi har nu gått här i tre år och vi har tillsammans jobbat oss igenom kurser med insändningsuppgifter, distanslärare och så då luvit som vi alla verkligen älskar!
Vi har skapat vänskapsband och gemenskap, och även om jag aldrig kunde tro det förut, så har jag faktiskt lärt mig litegrann också.
Vi har lärt oss (i alla fall några av oss) att vi inte alls är lediga hälften av veckans dagar, utan de här tiderna är till för att vi ska plugga. (och surfa omkring på luvit)
Vi har lärt oss att vara självständiga och själva bestämma över våra liv.
Vi har lärt oss ta ansvar och förbereda oss inför den dag då vi bestämmer oss för att plugga vidare. Vårat sätt att plugga är ju faktiskt rätt så likt högskolan.

Vi har ofta varit trötta på den här skolan, skolan har ibland varit väldigt oorganiserad, organisationen har inte fungerat som den borde, borde inte datorerna hålla sig hela mer än två veckor?
Ändå har det ändå gått uppåt för vår skola. Tänk er i ettan när vi hade distanslärare som slarvade bort uppgifter, en av dem försvann till och med spårlöst utan att sätta betyg, och minns ni då vi på söder fick äta gula bollar varje dag till lunch?
För er som inte fick genomlida chipchop-maten varje dag så ska jag säga er att det var så kallad friterad kyckling, friterade räkor eller något annat konstigt friterat, som vi var tvungna att tugga oss igenom varje dag eftersom våra matkuponger bara gällde på just den kinarestaurangen.
Så flyttade vi ihop med mediacenter och in här på globen, och det var det bästa vi kunde göra! Här har vi mycket luftigare lokaler, bättre gemenskap och det känns faktiskt nästan som en skola! Och ett tag fick vi till och med rikskuponger, som vissa tydligen köpte öl för och som straff fick vi ett matkort som bara gällde på mc donalds. Så efter ett halvårs gödande av eleverna på Mc donalds, började så smått kortet gälla på fler och fler ställen. Nu har vi börjat få det bra och jag tror att elever som börjar till hösten kan få det ännu bättre. Särskilt om de får så där snygga datorer med dvd och grejer som årets ettor fick!

Men det har inte bara varit mat, datorer och jolt-cola som cirkulerat i skolan. Vi har ju faktiskt haft lektioner då och då också. Vi har gjort tv-program hos öppna kanalen och kanal plus, och det var riktigt roligt. Vi har gjort musikvideor och retuscherat bilder i photoshop. Vi har skrivit tentor och skickat insus.
Datorer har kraschat och vi har missat deadline, skolan har varit ett helvete ibland men också en änglagård där vi haft väldigt kul.
Minns ni när vi brukade leka burken och tjuv och polis i korridorerna? Det var himla roligt, särskilt när vår allas Guillermo kom och sa till oss på skarpen.

Mobila har varit en skola i särklass och den var verkligen inte vad jag väntade mig. Den är fortfarande i sina unga år och jag tror att om skolan fortsätter utvecklas som den gjort hittills, kommer den vara föredöme för många andra skolor i framtiden med sitt nya tänkande.

Vi har nu utvecklats från små ettagluttare till unga studenter, redo för att gå ut i stora vida världen. Vissa kommer att fastna i kassan på ICA, vissa kommer få e...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Avslutningstal när vi tar studenten

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Liknande arbeten

Källhänvisning

Inactive member [2003-08-23]   Avslutningstal när vi tar studenten
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=2185 [2021-05-06]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×