Reportage

3 röster
8916 visningar
uppladdat: 2008-10-06
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete

Jag går runt i salarna på Almåsgymnasiet och letar upp någon som jag kan ställa mina frågor till, detta är en uppgift som min lärare sa åt oss att göra. Efter några timmar stötte jag på Malvina i kafeterian, och jag fick äran att fråga henne i det ljusa rummet framför glasrutan med varsin kaffe kopp på bordet och Malvina tittar på mig med öronen öppna.

Och nu börjar vårt lilla samtal…

Namnet är Malvina Fredriksson och är 16 år gammal. Bor i Ornunga som ligger några mil utanför Borås tillsammans med sina föräldrar tvillings syster Amanda, lilla syster Vilma och lille bror Gottfrid.
Hon har sex katter och en fisk. Blå är Malvinas favorit färg för att hon tycker att den är en jätte fin och härlig färg.

Malvina går fösta året Barn& fritidsprogrammet på Almåsgymnasiet och trivs jätte mycket i sin klass, hon är också duktig på språk och som hon berätta så kan hon tala tre språk som är Svenska, engelska och Franska. På högstadiet gick hon i en skola som heter Gullhögen och ligger på Ornunga.
Fröken Malvina valde just Barn& fritidsprogrammet för att hon älskar barn och efter skolan så vill hon jobba på ett dagis för att få vara med barn och lära sig ännu mer om de.

Malvina är en väldigt glad person och det som gör henne glad är hennes familj, vänner och alla andra glada folk runt om henne.
Malvina är också ganska blyg, - jag har lite svårt ibland med att tala med folk jag inte känner, men ändå så lyckas jag göra det för det mesta och har många glada vänner, säger Malvina och ler lite.

Hennes favorit maträtt är det hennes pappa lagar, för att han använder annorlunda kryddor som får maten att smaka annorlunda gott också, och där blev jag nästan lite sugen på att veta vilka kryddor han använder i maten!

Fredrikssons dröm resa är till U.S.A. och Kina och dit vill hon för att både länderna är stora och mäktiga länder, - och det älskar jag, säger Malvina och ser glad ut.

Efter detta samtal med fröken Malvina så lärde jag mig mycket om henne och hur hon är som person.
Hon är jätte trevlig och har det fullt på sin fritid, och alla som känner Malvina bör vara glada att de har en sådan snäll kompis som ställer upp för dem när det behövs.

Tackar Mal...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Reportage

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Källhänvisning

Inactive member [2008-10-06]   Reportage
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=10140 [2021-05-15]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×