ett fall inom psykologi, snälla jag behöver hjälp, inlämning på torsdag 27/2, tack på förhand


 • 21:49 23 Feb 2014

  Åsa Liza

  Anders har grava alkoholproblem. det har gått så långt att han förlorat sitt arbete som försäljare. med åren började han dricka mer och mer, så när hans äktenskap tog slut var det ingen överraskning för någon i familjens omgivning. efter skilsmässan gick det snabbt utför för anders. när han fick veta att han skulle vräkas från sin lägenhet drack han sig mer berusad än vanligt. han bestämde sig för att söka upp sin före detta fru. när han var på väg dit gick över en trafikerad väg blev han påkörd. han fördes till sjukhus, medvetslös och med flera skador. när han vaknade upp på sjukhuset efter några dagar, tänkte han för första gången tanken att han är en alkoholist.varför hade det blivit så? han tänkte på sin pappa som också hade drucki. skulle det gå på samma sätt som honom? och hade dött i en olycka man ska beskriva anders situation, reaktioner och beteenden utifrån det psykodynamiska, kognitiva, behavioristiska och biologiska perspektiven

 • 14:55 18 Mar 2014

  Belgin

  Hej Åsa jag behöver hjälp med samma uppgift och måste lämnas så fort så möjligt. om du klar med den uppgiften kan du hjälpa snälla:))

 • 11:22 05 May 2014

  Simret

  Hej Åsa och Belgien jag behöver hjälp mig med samma uppgift och måste lämnas den veckan snälla om ni klar med den uppgiften kan ni hjälpa.


Medlemskap krävs

För att komma åt denna sida måste du vara medlem och inloggad.

Är du inte redan medlem?

Bli medlem nu och få tillgång till allt innehåll på hela Mimers Brunn.
Inlägget är rapporterat! ×
Du måste vara inloggad! ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen ×

Ladda upp ditt arbete

Dela med dig, ladda upp ditt arbete och hjälp andra! Mimers Brunn söker ständigt nya arbeten på alla nivåer. Inget arbete är stort eller för litet för att ligga uppe på Mimers Brunn.

Ladda upp arbete

Mimers Brunn tipsar om

Tenta plugg

Alla kunskaper är viktiga. Det viktigaste är att kunna leverera dessa under tidspress och nervositet. Tenta, bara ordet är läskigt. Mimer Brunn ger sina bästa tips. Tentaplugg