Hjälp med en fråga!


  • 18:40 10 Nov 2013

    Mathilda

    Hej, jag har inlämning imorgon i samhällskunskap där jag ska skriva om en ideologi och ett parti i Sveriges riksdag som jag ska koppla ihop. Jag har då valt miljöpartiet och socialismen (ja, jag vet att miljöpartiet har en grön ideologi, men man var tvungen att välja mellan konservatismen, liberalismen och socialismen) I alla fall, vi har då fått fyra punkter som vi ska "svara" på och är i princip klar men det är en punkt som förvirrar mig och jag förstår inte riktigt vad det är han menar. Det står då så här "Författa en mindre rapport utifrån dessa punkter" och en punkt är då: Ideologin och samhällsutvecklingen, beskriv. Kan någon förklara vad han menar eller så?

  • 08:44 18 Nov 2013

    Maja

    Ehh, Cristiano Ronaldo


Medlemskap krävs

För att komma åt denna sida måste du vara medlem och inloggad.

Är du inte redan medlem?

Bli medlem nu och få tillgång till allt innehåll på hela Mimers Brunn.
Inlägget är rapporterat! ×
Du måste vara inloggad! ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen ×

Ladda upp ditt arbete

Dela med dig, ladda upp ditt arbete och hjälp andra! Mimers Brunn söker ständigt nya arbeten på alla nivåer. Inget arbete är stort eller för litet för att ligga uppe på Mimers Brunn.

Ladda upp arbete

Mimers Brunn tipsar om

Högskoleprovet

Allt du någonsin lärt dig sätts på prov, kommer du ihåg vad ordet reprimand betyder? Mimers Brunn hjälper dig med tips och tricks inför högskoleprovet. Högskoleprovet