Specialarbete


 • 17:38 03 Feb 2007

  Kalle

  Det skrivs ju väldigt många specialarbeten för alla treor på gymnasiet, hårt arbete men kul att gräva ned sig i något ordentligt. Vad skriver ni om för ämnen[?][?]

 • 21:55 01 May 2007

  Jonny

  Jag skrev mitt arbete om Björn Borg! Det var riktigt schysst att skriva arbete under övervakning av gympaläraren, fick skriva rätt fritt om man säger så ;)

 • 11:51 03 May 2007

  Efraim

  Jag går bara i 9:an men har två arbeten. Får jag vara med i tävlingen ändå?? Är det nån som vet=???

 • 15:29 06 May 2007

  Daniel

  Oljan låter intressant, men än mer komplext med tanke på att dess inverkan ofta används i politiska syften för att anklaga oftast USA för ekonomisk imperialism. Själv lämnade jag förra veckan in mitt arbete om sekter. Minst sagt skönt :)

 • 14:27 05 May 2007

  Elin

  Sitter och försöker få ihop det sista till det jäkla arbetet just nu... Jag skriver om Oljans påverkan socialt, globalt och ekonomiskt. Det var ett dåligt val! Jag blir tokig!

 • 14:16 05 May 2007

  Kalle

  [citat]Jag går bara i 9:an men har två arbeten. Får jag vara med i tävlingen ändå?? Är det nån som vet=???[/citat] menar du "årets skolarbete" här på mimers brunn? det står att tävlingen detta år är för gymnasieelever... sorry. verkar ju vara en grym idé, bra mb!

 • 17:51 06 May 2007

  Daniel

  Intressant att forska om oljans påverkan! Men kan tänka mig att det blir en del informationssökning.. Själv så skall jag lämna in mitt projektarbete nästa vecka. Jag har undersökt vad för attitydsskillnader angående droger mellan franska och svenska ungdomar (Jag bor i Frankrike). Jag undersöker också vilket köns hjärna som tar mest skada av att använda droger. Det har varit ett helvete.. :P


Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.
Inlägget är rapporterat! ×
Du måste vara inloggad! ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen ×

Logga in med Facebook