Hjälp mig!


 • 13:31 19 Jan 2009

  Sara

  Hejj!! Jag ska välja skola till 7:an, vet inte vilken jag ska välja... det finns ju så många i stockholm. Jag har kollat lite på www.skolvalet.com, dom har ju en bra sida för man ser hur bra skolorna är i ordning men det värsta är... att jag hade tänkt gå i Hässelbygårdsskolan. Men det är helt sjukt för dom har 67% som har behörighet att gå gymnasiet efter man har gått ut nian!! Det står det på sidan... 67%, helt sjukt! Men.. I topp ligger bland annat Höglandsskolan, dom har jättemycket bättre procent. Jag undrar vad ni tycker, har ni några tips??? jag vill verkligen gå i en bra skola!!! Hur bra är skolan som ni går i??

 • 18:24 19 Jan 2009

  Elin

  om du vill gå i hässelby kan du välja hässelby villastads skola. helt okej. men inte superbra heller. några bra lärare. helt ok mat, finns lite olika profiler: matte/no, svenska, engelska & vanlig

 • 10:42 20 Jan 2009

  Sara

  Hmm... ja på www.skolvalet.com har Hässelby villastads skola bra betyg :) 97% får gymnasiebehörighet! Det enda dåliga är att det är rätt dåligt med lärare. Men jag ska verkligen tänka på det, tack för tipset!


Medlemskap krävs

För att komma åt denna sida måste du vara medlem och inloggad.

Är du inte redan medlem?

Bli medlem nu och få tillgång till allt innehåll på hela Mimers Brunn.
Inlägget är rapporterat! ×
Du måste vara inloggad! ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen ×

Ladda upp ditt arbete

Dela med dig, ladda upp ditt arbete och hjälp andra! Mimers Brunn söker ständigt nya arbeten på alla nivåer. Inget arbete är stort eller för litet för att ligga uppe på Mimers Brunn.

Ladda upp arbete

Mimers Brunn tipsar om

Efter gymnasiet

Efter gymnasiet börjar den första tiden som vuxen, vad ska man göra? Resa kanske? Jobba? Mimers Brunn hjälper dig! Efter gymnasiet