Är det bara jag?


 • 14:18 29 Dec 2006

  Mateusz

  Eller är skolmaten kass?

 • 03:43 07 Jan 2009

  Goran

  skolmaten är gratis, varför klaga...

 • 18:02 12 Jan 2007

  Joakim

  [citat]Jag har gått i två skolor hittills, är det jag som är yngst här? (Går bara i 9:an) Skolmaten på det första stället var toppen, kanske för att vi åt på ett ålderdomshem som låg typ 20 meter brevid skolan. Den nya skolan ja flyttade till i slutet av skolan har urusel mat, det kommer från en annan skola och värms upp i vår skola! Det smakar skit ochNu har jag märkt ett fel, jag kan inte citera hela Axels inlägg, har ni satt en gräns för antal tecken i citaten eller vad? }:)[/citat]

 • 14:03 14 Jan 2007

  Joakim

  [citat]Jag har gått i två skolor hittills, är det jag som är yngst här? (Går bara i 9:an) Skolmaten på det första stället var toppen, kanske för att vi åt på ett ålderdomshem som låg typ 20 meter brevid skolan. Den nya skolan ja flyttade till i slutet av skolan har urusel mat, det kommer från en annan skola och värms upp i vår skola! Det smakar skit och[/citat] Den inlägget ovan blev lite fel :P Nu har jag märkt ett fel, jag kan inte citera hela Axels inlägg, har ni satt en gräns för antal tecken i citaten eller vad? }:)

 • 14:12 14 Jan 2007

  Mateusz

  japp det har vi för att undvika toklånga citat... känns inte helt relevant att se hela inlägget...

 • 20:25 15 Jan 2007

  Joakim

  [citat]japp det har vi för att undvika toklånga citat... känns inte helt relevant att se hela inlägget...[/citat] Sant. }:)

 • 09:55 16 Jan 2007

  Mateusz

  [citat][citat]japp det har vi för att undvika toklånga citat... känns inte helt relevant att se hela inlägget...[/citat]Sant. }:)[/citat] Men för att jag är en sån fin människa så har jag fixat så att man kan citera toklånga inlägg :) :D

 • 23:16 11 Jan 2007

  Magnus

  det är inte bara du! Jag kommer ihåg maten i östra real där jag gick, det var ingen rolig historia [V]

 • 12:09 12 Jan 2007

  Joakim

  [citat]Eller är skolmaten kass?[/citat] Vi har bättre mat än grundskolan i alla fall ;)

 • 12:11 12 Jan 2007

  Niklas

  Ta hit mästerkocken Jamie Oliver, han verkar vara rätt person att väcka nytt liv i mat-tanterna. Han revolutionerade den halvt giftiga brittiska skolmaten.

 • 14:32 12 Jan 2007

  Axel

  Jag har gått i två skolor hittills, är det jag som är yngst här? (Går bara i 9:an) Skolmaten på det första stället var toppen, kanske för att vi åt på ett ålderdomshem som låg typ 20 meter brevid skolan. Den nya skolan ja flyttade till i slutet av skolan har urusel mat, det kommer från en annan skola och värms upp i vår skola! Det smakar skit och "mattanterna" är otrevliga!


Medlemskap krävs

För att komma åt denna sida måste du vara medlem och inloggad.

Är du inte redan medlem?

Bli medlem nu och få tillgång till allt innehåll på hela Mimers Brunn.
Inlägget är rapporterat! ×
Du måste vara inloggad! ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen ×

Ladda upp ditt arbete

Dela med dig, ladda upp ditt arbete och hjälp andra! Mimers Brunn söker ständigt nya arbeten på alla nivåer. Inget arbete är stort eller för litet för att ligga uppe på Mimers Brunn.

Ladda upp arbete

Mimers Brunn tipsar om

Extrajobb

Är du sugen på att få lite extra pengar över i månaden? Ett extrajobb kan hjälpa dig dryga ut kassan. Dessutom är det meriterande och ger dig viktig arbetslivserfarenhet. Extrajobb