Wowglider keys är gratis, mer tid till skolan!


  • 22:30 10 Nov 2007

    Asdfasdf

    http://www.wowglider.moonfruit.com/ Har fungerat utmärkt, har levlat rätt så mycket under skoldagarna och på nätterna! Kör med afk mode så att man är extra säker, men är man less att levla är risken värt det även om den är väldigt låg. Lägg ut lite waypoints och börja botta :). OPS dela inte keyn då försvinner den :( men sök bara en ny!

  • 15:37 29 Jan 2009

    Bertil

    "http://www.wowglider.moonfruit.com/ Har fungerat utmärkt, har levlat rätt så mycket under skoldagarna och på nätterna! Kör med afk mode så att man är extra säker, men är man less att levla är risken värt det även om den är väldigt låg. Lägg ut lite waypoints och börja botta :). OPS dela inte keyn då försvinner den :( men sök bara en ny!" Och att botta är emot BLizzards regler. "5. Using any third-party software that intercepts, "mines", or otherwise collects information from or through World of Warcraft;" - "TERMINATION OF SERVICE WITHOUT PRIOR NOTICE FOR SERIOUS VIOLATIONS OF THE TERMS OF USE". Spela på helgerna istället. Bryt aldrig regler, och lyssna inte på någon med ett klassiskt BoT-namn som: Asdfasdf.


Medlemskap krävs

För att komma åt denna sida måste du vara medlem och inloggad.

Är du inte redan medlem?

Bli medlem nu och få tillgång till allt innehåll på hela Mimers Brunn.
Inlägget är rapporterat! ×
Du måste vara inloggad! ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen ×

Ladda upp ditt arbete

Dela med dig, ladda upp ditt arbete och hjälp andra! Mimers Brunn söker ständigt nya arbeten på alla nivåer. Inget arbete är stort eller för litet för att ligga uppe på Mimers Brunn.

Ladda upp arbete

Mimers Brunn tipsar om

Gymnasievalet

Du står inför det första stora beslutet som kommer att påverka din framtid. Vad vill du blir när du blir stor? Gymnasievalet