Spiderwick - mamma

2289 visningar
uppladdat: 2006-06-30
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Det var en familj som skulle flytta ut på landet till sin farmor Lucinda Spiderwick. Dom hade tänkt att stan var för jobbig ett tag så dom beslöt sig att bo här. Tvillingbröderna Jared och Simon gick runt och tittade lite medans mamman polckade upp sakerna ut kartongerna, och Storasystern Mallory gick upp och valde det finaste rummet. Men Lucinda Spiderwick var inne på ett dårhus eftersom dom trodde att hon hade blivit galen och ha försökt att ta självmord. Men.. är det verkligen så? Jag tror inte det iallafall. Men Jared gick upp på vinden iallafall och Simon var i hallen och tittade i skåpen medans Mallory gick ner för den gnistrande trappan och frågade "Mamma när är det mat?" "snart Mallory, jag ropar på er när den är färdig." "okej mamma." Hon gick vidare och fann en liten hiss som verkade gå upp någonstans, men hon försäkrade att inte berätta för mamma ännu så hon sparade hemligheten ett tag tills i kväll och tänkte berätta till sina tvillingbröder sen. Mamman Linnie Newtron var igentligen mycket framgångsrik kvinna men alla pengarna hade hon satt in till sina barn men dom klarade sig. När alla senare hade ätit klart och alla hade gått och lagt sig, gick pojkarna och Mallory upp och ner för den knarriga och gnistriga trappan och ner för att titta vad som var i hissen. "Men du förstår att inte jag kan gå upp dit Jared" "Men okej Mallory du kan stanna men du håller utkik om mamma vaknar så åker jag och Simon upp där okej?" "okej." Simon satte sig först i hissen sen kom Jared och klämde in simon och Mallory stängde igen gallret försiktigt... När dom åkte upp så var det helt svart mörk där inne. Nu när dom var uppe så visade det sig att det var ett gammalt biblotek som låg gömt, det var massor av böcker och det var en speciell lapp som det stod:
____________I_kistan_finns_min _hemlighet__________________
_____Svaret_åt_all_mänsklighet_____________________________________Om_sant_och_falskt_desamma_är___________________
_____Mitt_rykte_snart_du_känna_lär._________________________
__________Uppåt,_uppåt_ständigt_uppåt_________________________________Lycka_till_min_vän._____________________________
stod det på ett linjerat papper, och Simon läste det flera gånger, gång på gång, på gång, på gång och på gång läste Simon det. Nästa dag så vaknar Jared utan sin bror, han blir lite orolig men då hör han "ja, då komsi, komsi lilla vännen då" och det visste han vem det var! Simon och hans "nya" vän igen. Simon samlar på alla slags djur. sen å gick Jared ut och kände en konstig lukt från skogen så han gick dit och det var allderes dimmit men han gick in där och skulle titta vad det var, men det var ingenting så Jared gick tillbaka till sin bror. Lite senare gick Jared och Simon upp för att klä på sig och Mallory med. Mamman var redan uppe och gjorde frukost åt dom, hon hade lagat kaffe till sig, flingor och mjölk och mackor och smör och messmör och sånt. "ungar! frukost!" "jaaaaadå mamma vi kommer!" ropade alla syskonen samtidigt. Vid frukosten försökte Simon alltid mata sin katt Smöris med mjölken i smyg när inte mamma såg det men så spller han med flit till Jared så hans ka få skulden för att retas bara. "åå Jared! Hur många gånger har jag sagt åt dig att inte spilla så?" "men...men... mamma..." "inga men unge man! upp med dig och torka!" "*suck*" tänkte Jared han tänker alltid på att hämnas på sin tvillingbror. Efter dom hade ätit frukosten så var Simon och lekte med sin katt som vanligt och Jared bara tittade på. Senare så kom en liten husalf vid namn Truckel. "vem är du?" frågade Simon. "Truckelituck!" "du då?" "S....i...i...i...m...m.on" sa han lite rädd. Jared kom ut springandes och greppade tag i Truckel och sa "vem är du!?" "truckeliuck!" Senare efter sen på kvällen så var det något som (splasch!) gick i sönder, någon vas eller någonting sånt och då gick Jared gick ut till si...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Spiderwick - mamma

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Liknande arbeten

Källhänvisning

Inactive member [2006-06-30]   Spiderwick - mamma
Mimers Brunn [Online]. http://mimersbrunn.se/article?id=6611 [2018-06-18]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×

Logga in med Facebook