Novell Mitt liv

2 röster
10545 visningar
uppladdat: 2002-02-04
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Mitt liv

Jag heter Jessica och jag är 16 år. När jag var 14 så började jag dricka. Det var en fest den 27 Juni som jag och min kompis Anna skulle gå på. Vi hade druckit några gånger innan fast inte lika mycket som då. Vi fick i oss lite för mycket och ingen utav oss kommer i håg vad som hände. Nästa dag vi vaknade så låg vi på en varsin parkbänk en mil i från festen. Vi frös, så vi började leta efter en busshållplats, vi hittade en, och åkte hem. Två månader
senare så sa Anna att hon var med barn, jag började skratta för jag trodde att hon skämtade. Det gjorde hon inte, hon började grina och sa att det måste ha hänt på festen, för hon var oskuld innan. Hon var 14 år och gravid. Jag fattade ingenting, det var ju bara våra kompisar där, men hur hamnade vi en mil därifrån?

Jag och Anna bestämde att Anna skulle gå hem och berätta för sina föräldrar, Anna gick hem. Nästa dag ringde Anna och sa att hon skulle behålla barnet. Jag och Anna fortsatte ändå gå på fester, men Anna drack inget. En kväll så var det fest några mil i från oss, Anna orkade inte gå, så jag gick själv. Jag träffade en jätte snygg kille där han hette David. Jag var med han hela kvällen. Jag och David drack ganska mycket. Efter ett tag ville David gå ut och jag följde med. Han frågade om jag ville ha en tablett som jag blev mycket piggare och sexigare av. Jag tog tabletten och svalde den. Vi satte oss i en bil, jag började känna mig konstig, jag skyllde på att jag hade druckit ganska mycket. Sen efter ett tag så skulle David skjutsa hem mig. Han körde lite för fort, tyckte jag. Plötsligt ser jag en dinosaurie mitt i vägen och jag bara skrek och skrek. David svängde av vägen rakt in i en klippa sen somnade jag. Jag vaknade av något konstigt ljud, det lät som sirener, och det var det. Dom bar ut mig och la mig på en bår. Dom frågade hela tiden vad jag hette, men jag mindes inte.

Efter ca. 35 minuter började minnet komma tillbaka. Jag låg på ett sjukhus och skrek efter David. En sjuksköterska kom springande och försökte lugna mig. Det kom in en kille också han berättade att David hade dött. Jag blev tyst och låg och stirrade rakt in i ett hörn. Killen och sjuksystern gick iväg. Jag låg där alldeles ensam och tänkte på David. En läkare kom in och frågade om jag mindes vad jag hette. Jessica Svensson, svarade jag. Han frågade om mammas och pappas namn också. Min mamma heter Berit och min pappa heter Kalle, fast han är död. Han var alkolist. Mitt nummer hem är 349812. Läkaren gick iväg, men stannade i dörröppningen och frågade om Davids nummer. Jag fick aldrig hans nummer, men ligger det inte nån lapp i hans bil där numret står?

Visste du inte att bilen blev stulen just den natten? Nej, sa jag. Läkaren gick iväg. Jag blev mer och mer konstig jag började må illa och spy. Jag tog mitt pick och pack och stack därifrån. Jag åkte till ett ställe där man kunde få tag på tabletter. Jag köpte en burk sådana tabletter, det kanske var 10 stycken. Jag kommer inte ihåg vad det kostade, men det var dyrt. Pengarna hade jag fått utav mamma för att köpa ett par nya skor. Det var nästan 1000 kr
jag hade. Jag tog en tablett och jag mådde genast bättre.

1 år senare
Jag blev tagen av polisen och jag åkte in på ett hem, och här sitter jag fortfarande. Jag har varit här i fem månader. Jag har varit ren i fem månader, men jag längtar ändå efter mina tabletter. Mamma och Anna har varit och hälsat på mig. Mamma ska hjälpa mig när jag kommer ut härifrån. Anna har fått sitt barn. Han är sjuk. Anna hade ju druckit när hon blev med barn, och stackars lilla Oskar har nu foster skador. Han kommer att få det svårt att
lära sig läsa, skriva och sånt. Davids föräldrar har också varit här. Jag var på Davids begravning. Det var fint, men ändå dött!

Om jag klarar att vara ren i två månader till ...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Novell Mitt liv

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

  • Inactive member 2007-01-22

    Ojojoj. Jag finner inga ord, m

Källhänvisning

Inactive member [2002-02-04]   Novell Mitt liv
Mimers Brunn [Online]. http://mimersbrunn.se/article?id=1026 [2018-05-25]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×

Logga in med Facebook